Over ons

Bouly is in 2005 opgericht door een vader van 2 hockeyende studenten omdat de nieuwe trend van Carbon sticks was begonnen. Houten sticks waren passé. Grote merken sprongen hier heel slim in met prijzen waarvan je tot op de dag van vandaag nog u tegen zegt. 

Dit moest ook anders kunnen, Meneer is op onderzoek uit gegaan en kwam uit bij de leverancier van al de grotere hockeymerken. Na enig overleg ontstond daar zijn eigen hockeymerk dat hij de naam ''Bouly'' gaf.

Zijn missie was om de hockeysticks goedkoper te kunnen verkrijgen maar wel met de verwachte hoge kwaliteit, gezien dit geen probleem was bij de leverancier is hij deze prijs/kwaliteit verhouding voor iedereen beschikbaar gaan stellen door middel van ze te gaan verkopen via zijn eigen webshop.

Ondertussen is er in 2016 een wisseling van eigenaar geweest. Een Rotterdamse student die jarenlang met plezier met Bouly sticks gespeeld heeft en nog altijd actief is op de hockeyvelden.

Met een nieuwe frisse kijk naar het merk zijn er zeker wat aanpassingen geweest maar er is bewust gekozen om erg trouw te blijven aan waar Bouly al voor stond, hoge kwaliteit (95%) carbon hockeysticks voor een prijs die vaak 2 x zo goedkoop is vergelijken met de grotere merken.