Hockeystick Gratis Testen

Twijfel je over het aanschaffen van 1 van onze hockeysticks dan is het testen van deze hockeystick misschien wel de oplossing. 

We willen er bij Bouly alles aan doen om zoveel mogelijk vertrouwen te creëren en onze klanten te helpen. Na meerdere aanvragen of er ook hockeysticks geprobeerd kunnen worden hebben we gekeken naar de mogelijkheden. 

We zijn tot de conclusie gekomen dat we dit gaan doen voor de meest verkochten modellen, echter niet voor elke extra optie zoals carbon percentage/ lengte.

Bij de verzending van een stick kan je de optie kiezen tot het ''testen'' van een stick. We vragen hiervoor €100 borg, deze krijgt u terug zodra wij de teststick weer terug hebben.

We vragen u vriendelijk om de Tikkie optie te gebruiken bij de aanschaf van Hockeysticks + teststicks.

Wat u moet doen: 
Stop in uw mandje de stick die u wilt kopen en kies bij verzending de optie om een stick te testen, u betaald dan 1 x een stick + 1 x de borg voor een test stick + verzending. 
U kunt dan de teststick gebruiken en beoordelen. Kiest u er voor om de stick niet te houden dan stuurt u beide hockeysticks weer terug en krijgt u na beoordeling van de hockeysticks de aankoopwaarden + borg weer terug. 
Kiest u er voor om de hockeystick te houden dan stuurt u alleen de test stick terug, nadat deze bij ons is aangekomen krijgt u de borg weer terug. 

LET OP:
We geven u 4 dagen om de teststick te gebruiken, dat houdt in dat we 4 dagen na ontvangst een Track & Trace nummer willen zien van de terugkeer van de teststick.
- Elke dag dat u zonder overleg de teststick langer houdt houden we €5 in van de borg.
- Bij abnormaal gebruik van de teststick krijgt u geen borg terug. Bouly behoudt het recht om te beoordelen over wanneer iets abnormaal is.
- Retourkosten zijn ten alle tijden voor de klant en Track&Trace is verplicht.

We hopen op deze manier jullie te helpen met jullie keuze!

Groetjes Bouly