Hieronder vind u alle benodigde uitleg voor een goede stickkeuze:

Maattabel sticklengte:

Carbonpercentage:

Carbon zorgt voor de maximale stijfheid. Hoe meer er in de stick zit hoe stijver de stick is. Bij een stick met maximale hoeveelheid carbon kan je als het ware door de bal heen slaan. Je voelt als je kracht zet geen trillingen door de stick. 

Hoe stijver de stick hoe sneller de bal gaat.

Bij bouly hebben wij 3 soorten carbonpercentages:


PRIJSVERSCHILLEN:

65% carbon is 85,- euro
85% carbon is 98,- euro
95% carbon is 105,- euro

uitleg over de krommingen:

Midbow:

Een stick waar de kromming zit vanaf het einde van de krul tot waar het grip start noemen we een Mid-bow, Deze stick is geschikt voor de allround hockeyer. Je kunt hier makkelijk lange ballen mee slaan, pushen of flatsen maar ook een actie maken en liftpasses geven.

Lowbow:

Een sitck met de kromming ongeveer 25 cm vanaf de krul noemen wij een Low-bow. Deze stick is geschikt voor de behendige speler die vaak een liftpass geeft, sneller wil dribbelen maar vooral aanvallend ingesteld is. Scoopen en de sleeppush gaan hier ook al erg goed mee.

Extremebow:

Een stick met de kromming op minimaal 20 cm vanaf de krul noemen wij een extreme-bow. Deze stick is gemaakt voor de handige dribbelaar. Ook is het heel makkelijk om met deze stick ballen omhoog te pushen. Dus voor halfhoge ballen en de scoop een ideale stick. De strafcorner wordt meestal ingesleept met sticks van deze kromming.

© 2011 - 2019 Bouly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie